pondělí 23. května 2011




Úlovek sekáčový vyšívaný...

...


7 komentářů:

  1. Dášo! Kam na to chodíš?! ty tvoje úlovky jsou úžasné! A to poslední foto.... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, And, kdybys viděla, jakou krásu jsem tam musela dneska nechat, protože mi byla malá v ramenou - taková tričkohalenka s obrázky, jakoby ilustrace z nějaké retro dětské knížky. Asi si jí půjdu zítra ještě přezkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  3. No to je pecka! Od shora až dolů:o))) A Láska z minula, krása. Vincek ochranář a holčina správná rošťanda, co?

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, poprvé jsem je zažila spolu a s Vinckovou budoucí tchyní jsme se nasmály, jak mají oba stejná gesta, grimasy, jak si ve školce pořád hrají spolu:)

    OdpovědětVymazat
  5. bajecny!!! sekacove ulovky miluju. akurat ja uz jsem tak trhla, ze kdyz je to tak krasny jak pises, a nestoji to majlant, tak kupuju i kdyz mi to neni ... mam velmi utle kamaradky, dokonce i malinke, prsate a najdou i statnejsi nez ja. dycinky to nekomu je :)... ale o halenku se nehlasim, mam ramena tak akorat to slusnych futer :)))) posledni fotka me trochu desi :))))

    OdpovědětVymazat
  6. Jano, jeve, co myslíš?:) Jasně, že jsem tam hned druhý den (tedy včera) šla a tu halenkotričko koupila, i když mi úplně není:) Říkala jsem paní sekáčové, že ho kdyžtak někomu dám a ona se smála, ať si nemyslím, že se ho vzdám:) No, asi ho budu nosit..(dám fotku)

    OdpovědětVymazat
  7. Dáši ta fotka na dlažbě je výborná! :-))

    OdpovědětVymazat