čtvrtek 2. června 2011


   Včera můj muž batikoval. Původně si chtěl jen obarvit světlé kraťasy na modro, ale pak se vypravil na půdu vyhrabat staré látkové pleny po dětech, že si vyrobí šátky. Měla jsem dovoleno si taky jeden nabatikovat..;).




...



(z knížky Domeček z kostek - ilustrace Lidija Ostercová)


7 komentářů:

  1. Jééé, to je krásné móře! A muž si vyrobil šátky nebo šatky? :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Chichí, And, ty víš, jak se jako správná začátečnice těšim na komentáře;) Dík!:) Žádné šatky ani ošatky, vyrobil si šátky, protože už má tu svou bezvlasou hlavu docela od sluníčka spálenou:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moře na hlavu, to je dobrý nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  4. :), nakonec si nechal jenom jedno moře, ostatní rozdal kamarádům, kteří byli nadšení: "Ty v..e, dobrý, jaks´ to udělal?":)

    OdpovědětVymazat
  5. Šikovný manžel, můj by potřeboval něco podobného, taky tam těch vlasů moc nemá :), akorát to vždycky nechal na mě a já něco ušila! A ta ilustrace je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že plachetnice v pořádku doplula... muselo to být ohromné dobrodružství, rozbouřené moře a oblaka na ždímání věstí vždycky zvýšenou hladinu adrenalinu v krvi.o) ahoooj, námořníci!

    OdpovědětVymazat
  7. Marki, můj muž je jaksi nucen si i nohavice u kalhot zakládat sám. Než bych rozložila stroj, všechno složitě vyměřila, on už to má v ruce dávno hotový!:)
    Ahoooj Jani, hlásím, že plachetnice i přes rozbouřené moře v pořádku doplula!!:) Dobrodrůžo to ale bylo!

    OdpovědětVymazat